Halifax
Anmeldt burger: Lone Star, uden tilbehør.
Halifax åbnede deres første restaurant i 2007. For nyligt er deres koncept blevet ændret på en række områder, hvilket vi naturligvis har kigget nærmere på.
Alle burgere kan nu bestilles som burger-only, hvilket er rart, hvis appetitten ikke rækker til mere. Til gengæld er prisen nær det samme som før, hvor tilbehør var inkluderet. Dermed er der tale om en gevaldig prisstigning i det skjulte. Alt kød er nu 100% økologisk, og den efterhånden velkendte briochebolle har også fundet vej til menukortet.
Deres nye briochebolle skuffer både på konsistens og sødme, og mindede usandsynligt meget om en AMO fødselsdagsbolle. Desuden var den ikke ristet nok. Bøffen var perfekt stegt, og passede i størrelsen, men stærkt underkrydret.
Burgeren var utrolig flot visuelt, og mængden af råvarer (bacon, cheddar, salat, løg, bbq-sauce) var lige i skabet.
Alt i alt var oplevelsen slet ikke i nærheden af det Halifax, vi kender. Deres nye koncept minder mest om et forsøg på at tilbyde det samme, som f.eks. Grillen – dog på et meget højere prisniveau. Drøn ærgerligt, da der ellers aldrig har været en finger at sætte på hverken pris eller kvalitet. Servicen var dog, som altid, i top.
4 stjerner – tættere på 3 end 5.
Plus
Visuelt flot burger
Lækre, friske råvarer
Perfekt stegt kød
Masser af nye tilbehørsmuligheder
Top service
Minus
Meget høje priser, og en gevaldig prisstigning fra sidst.
Underkrydret bøf
Størrelsen på en almindelige burger med almindelig bøf er for lille – især ift. prisen
Kedelig “brioche” bolle, som manglede sødme og konsistens
Relevant info
- Adresse: Falkonér Plads 1, 2000 Frderiksberg
- Telefon: 82 30 43 02
- Hjemmeside: http://www.halifax.dk
- Facebook: https://www.facebook.com/
- Prisniveau: 95 for classic Halifax burger – 30-45 kr ekstra for tilbehør