Restaurant Promenaden

Samlet bedømmelse

Restaurant Promenaden har længe været på Burgerguiden.dk’s liste over steder, der skulle besøges. Endelig kom dagen. Forventningerne var høje. Skuffelsen var desværre endnu højere.

Promenaden kom virkelig dårligt fra start. Servicen haltede gevaldigt hos en enkelt tjener. Vi vælger dog at tro, at han havde en dårlig dag, og dette ikke er noget man vil opleve generelt.

Promenaden har én burger på menuen, og én slags tilbehør. Simpelt og ligetil. Det hele blev sereret på et skærebræt, og var utrolig tiltalende. Burgeren var tilsalt nogle spændende elementer Blandt andet svampe og gedeost. Udover det, var der salat, løg. tomat, agurk og cheddar i. Smurt med en slags burgerdressing.

Ved første bid var der noget galt. Bollen smuldrede, og var både kold og tør. Helt sikkert ikke bagt samme dag, og var slet ikke ristet nok. Gedeosten smagte decideret dårligt/gammelt, og ødelagde faktisk hele burgeren. Bøffen havde en fin farve, men smagte forkullet. Måske fordi der har ligget nogle rester på grillen fra tidligere stegninger. Super ærgerligt. Fritterne var heldigvis fine.

Promenaden ender med 2 stjerner i denne omgang. Vi kigger nok forbi igen snarest, i håb om at se en udvikling på både service og kvalitet af råvarer.

Plus

visuelt flot, og meget tiltalende

Minus

Ekstremt dårlig service

Kold og tør bolle (kan ses på billedet, hvor burgeren er skåret over)

Gedeosten fik hele burgeren til at smage mærkeligt.

Bøf med forkullet smag

Relevant info

  • Adresse: Frederiksberg Allé 58, 1820 Frederiksberg C
  • Telefon: 33216117
Recommended Posts