Cafe Spis

Samlet bedømmelse

På en almindelig tirsdag aften aflagde burgerguiden.dk besøg hos Cafe Spis i Læderstræde, Indre By. Selve caféen er forholdsvis lille og kompakt, indretningen var dog fin og gennemført.

Tjeneren tog pænt imod os og vi bestilte den klassiske burger med pommes frites og mayo. Efter kort ventetid blev vores burger serveret. Præsentationen var okay, uden at være prangende. Fritterne var tydeligvis overstegte. Cafe Spis tilbyder både en alm. og en grovbolle – vi fik burgeren i en grovbolle, uden at være blevet spurgt. Vores egen opfattelse er, at hvis man ikke decideret ønsker en grovbolle, bør man få burgeren serveret i en almindelig lys bolle. Øv.

Selve smagsoplevelsen var positiv. Kødet var godt stegt og krydret – ren velsmag. Kødet og burgerbollen passede desværre ikke helt sammen i størrelsen, hvilket betød at man fik mange bidder uden kød. Burgeren indeholdt de rigtige ingredienser, som var friske og smagte godt. Fritterne var, selvom de var overstegt, velsmagende, sprøde udvendige og bløde indvendige. Dyppelsen til fritterne var rigtig god – særligt chipotlen.

 

Alt i alt var det en velsmagende oplevelse, med plads til forbedring. Prisen er fornuftig og du får et godt måltid, men det halter nogen steder

Plus

  • Bøffen var perfekt krydret
  • Gode og friske råvarer
  • Seriøst god Chipotle
  • Fornuftig pris

Minus

  • Størrelse på bøf og bolle passede ikke sammen
  • Fritterne havde fået for længe i frituren
  • Spis serverer burgeren i en kedelig grov bolle, hvis ikke man gør opmærksom på, at den skal være lys.

Relevant info

  • Adresse: Læderstræde 17, 1201 København K
  • Telefon: 73723030
Recommended Posts