Hvis du vil vide mere om Burgerguiden

Lidt om os

Burgerguiden.dk besidder over 200 anmeldelser fra forskellige caféer, restauranter, samt mere simple burgerjoints. Vi besøger som udgangspunkt ikke fastfood steder, såsom McDonald’s, Burger King, etc.  Der er ikke nogen regel for, hvilken type burger vi bestiller, og én anmeldelse kan derfor godt indeholde billeder af flere forskellige burgere, da vi forsøger at få så bredt et indtryk af stedet, som muligt.

Det primære formål med Burgerguiden.dk er, at dele vores oplevelser med de, der har lyst til at læse dem. Siden kan f.eks. bruges, hvis man ønsker inspiration til et nyt sted at besøge, eller hvis man gerne vil tjekke op på et sted, inden man besøger det. Siden blev oprindeligt startet i 2006 af 3 drenge, hvis mission var, at finde Danmarks bedste burgersted. Det er blevet til en del anmeldelser igennem tiden, og disse er naturligvis også at finde på Burgerguiden.dk.

Siden opdateres jævnligt med nye anmeldelser. Vi forsøger at holde anmeldelserne enkle, men dog så grundige, at man får et brugbart indtryk af  det anmeldte sted. Alle vores besøg er 100% anonyme, hvilket giver os mulighed for, at give jer, en 100% pålidelig anmeldelse –  så I ved, hvad I kan forvente.

Vi vurderer hver anmeldelse ud fra følgende parametre:

Bollen
Bøffen
Fyldet
Atmosfæren
Servicen

Andre faktorer, der er bemærkelses- el. nævneværdige (meget lav/høj pris, etc.)

 

De kærligste hilsener,

Ari, Jonas, Michael & Nikolaj

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål

Kontaktformular

list