Blaabjerg & Madsen

Samlet bedømmelse

På Godthåbsvej ligger Caféen Blaabjerg & Madsen, som åbnede i 2015. Caféen tilbyder kaffe, slowjuice og burgere lavet fra bunden af kvalitets råvare. Caféen er relativ lille, men hyggeligt og smagsfuldt indrettet. Ved ankomst blev vi budt varmt velkommen af den storsmilende ejer. Menuen består af 4 forskellige burgere; den klassiske, cheeseburger, en vegetar og en palæo med portobello svamp i stedet bolle. Til børnene kan man vælge en børneburger og til de sultne kan man få den klassiske burger med en stor bøf. En menu med en klassisk burger, pommes frites og en stor juice koster 120kr. Anmeldelsen tager udgangspunkt i den klassiske burger med stor bøf.

Burgeren bliver serveret i en lille kurv med burger og pommes frites. Førstehåndsindtrykket af burgeren er positivt og indbydende. Det hele bærer præg af, at det er hjemmelavet. Burgerbollen var flot, luftig og velsmagende, desværre var der lidt restmel tilbage på bollen, hvilket gav en snert af tørhed i smagsoplevelsen. Burgeren havde de rette ingredienser, hverken for lidt eller for meget og ingredienserne var friske og velsmagende. Bøffen var saftig og havde en god stegeskorpe. Desværre var bøffen en smule overstegt, hvilket var en skam. Pommes fritterne var lækre og smagte rigtig godt, men var ikke helt så varme som man kunne ønske sig.

 

Blaabjerg & Madsen gør rigtig mange ting rigtigt og har fat i den lange ende. Desværre var der nogle punkter som gjorde, at vi ikke var helt oppe og ringe. Alt i alt, er dette et hyggeligt sted, med god betjening, hvor man får en god og velsmagende burger til en fair pris. Tæt på 5 stjerner

Plus

Alt er hjemmelavet af gode råvare, gode og friske ingredienser, velsmag, gode pommes frites, hyggelig indretning, god service og fair pris

Minus

Bollerne gjorde smagsoplevelsen en smule tør, kødet var en anelse overstegt og pommes fritterne ikke varme

Relevant info

  • Adresse: Godthåbsvej 54, 2000 Frederiksberg
  • Telefon: 60 48 42 54
Recommended Posts