Burger Corner

Samlet bedømmelse

Dato: 30-05-2012

Tidligere anmeldelse

Denne anmeldelse er lavet af tidligere Burgerguiden ejere og indeholder derfor ikke uddybende tekst omkring oplevelsen

Plus

Rigeligt og gode fritter. Lækker Oreo milkshake. God cheddar i burgeren. På trods af nedenstående svada, er der med tiden basis for et godt måltid, eftersom råvarerne tilsyneladende var gode, før køkkenet gik amok.

Minus

Så tæt på åbningen, er det ok med lidt småsvipsere, såsom rod i hjørnerne, åben dør pga håndværkere, lidt rod med regningen, længere servicetid osv. Det modsvarer meget godt den rabat man kan få i Burger Corners nyhedsbrev-tilbud, på 25%. Men derudover, var bøfferne brændt til uspiselighed, mexiburgeren manglede salsa, og en anden burger manglede løg. Bøfferne var små i størrelsen. Se uddybende anmeldelse på Facebook.