Gasoline Grill

Samlet bedømmelse

Samlet bedømmelse

I 2016 åbnede Gasoline Grill på en nedlagt tankstation i Indre by og har på rekordtid opnået stor anerkendelse hos burgerelskere, såvel som madanmeldere. Gasoline Grill blev endog kåret som den 27. Bedste burger i verden, ifølge det amerikanske magasin Bloomberg.

Konceptet er enkelt; server simple velsmagende burgere, hvor der er fokus på de klassiske elementer. Der er altså fokuseret på, at videreudvikle de klassiske elementer til perfektion. Kødet er økologisk og bollen er lavet med kartoffelmos, hvilket giver den rigtige konsistens.

 

Stedet er småt og der er ingen indendørs siddepladser. Derfor er man nødt til at vente på sin bestilling udendørs og grundet den store efterspørgsel, kan ventetiden være relativ lang, hvilket er knap så sjovt i vintermånederne.. Grillen åbner kl. 11 og lukker igen når der er udsolgt, hvilket går relativt hurtigt. Forvent derfor ikke, at der er åbent til aften.

 

Menuen består af 4 forskellige slags burger; Cheese, Original, Butter og Green (vegetar) En menu med valgfri burger, pommes og sodavand koster 100kr. Hertil kan der vælges en dessert, enten lemon eller chokolade mousse, for 25kr oveni.

Valget faldt på en Cheeseburger menu. Ventetiden ved vores besøg varede knap 20 min, hvilket var fint. Selve burgeren var relativ lille og mængden af pommes frites ligeså. Så er du mand med trang til store portioner, får du nok kun lige stillet sulten. Med burgerbollen rammer Gasoline virkelig hovedet på sømmet. Den er mushy samtidig med at den er luftig – ganske enkelt perfekt. Indholdet består af rødløg, pickles og en burgermayo. Det hele fungerer rigtig godt og man savner ikke nogen ingredienser. Bøffen var en anelse overstegt og manglede stegeskorpe. Som helhed fungerer burgeren rigtig godt, men mangler de små detaljer, for at komme helt til tops. Pommes fritterne er bølgefritter ala. dem man køber på frost i supermarkederne, men de smager godt og man kan næppe forvente hjemmelavede pommes frites med den køkkenplads Gasoline råder over.

Alt i alt en positiv oplevelse, men den lever efter vores mening ikke op til positionen som den 27. bedste burger i verden, ej heller den bedste i København..

Plus

En rigtig god bolle, økologisk kød, gode og velsmagende ingredienser

Minus

Overstegt bøf uden stegeskorpe og små portioner

Relevant info

  • Adresse: Landgreven 10, 1300 København K
Recommended Posts