Retour Steak Vesterbro

Samlet bedømmelse

Senest har Burgerguiden besøgt Retour på Vesterbro. Restauranten er et steakhouse men har også en enkelt burger på menuen, som selvfølgelig skulle prøves. Fra vi satte foden indenfor til vi forlod restauranten igen, var servicen meget fraværende og på grænsen til det arrogante. Man følte sig ikke særlig velkommen og der blev ikke gjort nogen indsats for at behage gæsterne.

Selve burgeren bliver serveret som 2 ens mellemstore burgere, med en tilhørende skål af pommes frites og 2 slags dip, en chilimayo og en ketchup. Portionen var så stor, at ingen ved bordet var i nærheden af at spise op. Burgerbollen var velsmagende og havde en dejlig luftig konsistens. Når man kommer til bøffen, ser man at det er et steakhouse man spiser på. Bøffen var perfekt stegt og havde masser af velsmag – en af de bedste bøffer vi har prøvet. Den eneste anke her, er at én stor bøf fremfor 2 små, ville være at foretrække. Indholdet i burgeren fungerede rigtig godt – det passede sammen med resten og smagte godt. Pommes fritterne var sprøde udvendige, bløde indeni og smagte godt. Chilimayoen var intetsigende – mangelfuld smag og alt for fed i konsistensen.  Ketchuppen var ordinær. Desværre er det de eneste to dips man kan få og når ingen af dem spiller, så går det ud over pommes fritterne og gør hele tilbehøret lidt ligegyldigt.

 

Vi sad tilbage med en følelse af, at vi havde fået et godt og velsmagende måltid, hvor nogle småfejl gjorde at hele oplevelsen desværre ikke var komplet. Vi var uforstående overfor valget af, at servere to nøjagtige ens burgere, i stedet for 1 stor eller 2 forskellige. Dårlig dip trak de ellers gode pommes frites ned. Fraværende og arrogant service trak hele oplevelsen lidt ned.

4 stjerner – tættere på 3 end 5.

Plus

  • Lækker og blød bolle
  • Perfekt stegt kød
  • Velsmagende indhold
  • Gode pommes frites

Minus

  • To ens burgere fremfor en stor eller to forskellige
  • Dårlig service
  • Dårlige dips og ikke muligheder for flere tilvalg af andre slags end chilimayo og ketchup
  • Høje priser

Relevant info

  • Adresse: Trommesalen 5, 1614 København V
  • Telefon: 88 63 02 92
Recommended Posts