Cafe A (Flintholm)

Samlet bedømmelse

Det forpligter at få topkarakterer af Burgerguiden.dk. Café A var det eneste sted, som havde fået 6 stjerner, da vi lancerede det nye site, sammen med en masse andre, nye anmeldelser. Vores mål er, at de steder, som har fået topkarakter, besøges minimum én gang i kvartalet. På den måde sikrer vi, at vores anmeldelser altid er valide.

Café A er en kæde, som i skrivende stund har 10 caféer rundt i landet, primært på Sjælland. Café A’s koncept bygger på, at tilbyde traditionelle caféretter, i den lave prisklasse. Deres dyreste ret koster 99 kr, herunder deres “The American”-Burger med dobbelt bøf, ost og bacon. Samme burger med én bøf koster 79 kr, og kan sagtens mætte de fleste.

Når man ankommer, bliver man mødt af flere smilende tjenere, som altid er nemme at få fat på. Vi har besøgt stedet adskillige gange, og ventetiden er altid under 15 minutter, uanset hvad og hvor meget man bestiller. De har i øvrigt et stort udendørsareal, med rig mulighed for at nyde maden i solen, hvis vejret er til det.

Selve burgeren serveres i en klassisk amerikansk sød og blød bolle, som er perfekt ristet på indersiden. Bøffen er håndformet og af ren oksekød, og bærer ikke præg af at være noget optøet, billigt kød. Desværre var vores oplevelse med bøffen, at den var underkrydret. Bøffen er en meget vigtig del af den samlede oplevelse, og hvis denne del ikke er i orden, er det svært at komme efter det.

Vi bestilte denne gang en milkshake til burgeren, som var tynd, vandet og smagsløs. Fritterne var egentlig sprøde og fint tilberedt, men mindede meget om dem, man kan købe frosne i Netto.

Burgerguiden har besøgt Café A flere gange, og har i sinde at fortsætte med dette. Efter seneste besøg må vi dog konstatere, at de ikke holder standarden, og det trækker naturligvis ned.

Plus

Yderst prisvenlig café. Blød og lækker bolle. Smilende tjenere, og masser af dem. Flere slags dip inkluderet, uden merpris.

Minus

Bøffen var underkrydret. Smagsløse milkshakes. Det kunne i øvrigt være rart at have muligheden for at tilkøbe andre slags dip eller tilbehør til burgeren. F.eks. Guacamole og Løgringe.

Recommended Posts