Peder Oxe

Samlet bedømmelse

Peder Oxe på Gråbrødretorv er blevet anmeldt af de tidligere ejere i 2007, hvor de løb med 2 stjerner. Derfor mente vi det var på tide de fik en ny chance.

Selve torvet og området på Gråbrødretorv er indbegrebet af det gamle København, hvilket Peder Oxe’s indretning også er. Betjeningen er ligeledes. Med gammel kro uniformering, er den røde tråd ret gennemført.

Burgeren derimod er ikke med i den røde tråd, dette er dog ikke helt dårligt. En ciabatta bolle der er ristet på panden, men desværre kun på indersiden, gjorde at den var lidt kold og tør. Bøffen og fyldet fungerede dog derimod virkelig godt. Bøffen var meget smagfuld og saftig, fyldet var lidt det samme som man vil kunne få i en baguete i Spanien, hvilket er et kompliment! At ligge det i en burger, fungerede super godt.

Fritterne var sprøde og sammen med den hjemmelavet estragonmayo, var der ikke noget at sætte en finger på der.

Der hvor de går ned på stjerner, var ved den kolde bolle som vi bad om få ristet, – dér begyndte betjeningen at halte lidt. I stedet for at tage burgeren med i køkkenet, valgte de at komme op med en ny overbolle som vi så selv kunne sætte på.

Vi endte dog med at få en helt ny burger, med en perfekt ristet bolle fra panden, hvilket også er der en bolle skal ristes. Burgeren smagte virkelig godt og vi ærgrede os over at det ikke var den vi fik i første omgang, så havde de nemlig også fået stjerner derefter.

Alt i alt, så til prisen på de 160 kr. for burger og fritter, forventede man lidt mere, både fra betjeningen og køkkenet.

Plus

Hyggelige omgivelser, lækker saftig bøf og god kombination af bolle, fyld og bøf. Fritter og dip var også super godt!

Minus

Drikkevarer og burger var i den dyre ende, betjeningen haltede en smule, burgeren manglede lidt mere kærlighed fra kokken, bollen var kold på toppen. Det ødelagde desværre hele burgeren, i forhold til hvor god den var, med en ristet bolle.

Recommended Posts