Greasy Spoon

Samlet bedømmelse

Samlet bedømmelse

Burger: MANBEEF

Bollen var dejlig luftig og blød. En klassisk sesambolle.
Den dobbelte bøf var af friskhakket oksekød! En smule rosa stegt som passede perfekt! Enorm juicy og mørt.
Fritterne var dejligt sprøde, men lidt til den overstegte side, og der manglede helt klart salt! Mayoen var god, men ikke noget særligt. Fyldet bestod af 2 skiver ost, 1 til hver bøf, 2 skiver bacon, lækker sprød salat og en VIRKELIG dejlig honey dijon mayo, som passede perfekt til burgeren! Fyldet kan man ved alle burgerne bestille dobbelt up af hvilket er et plus hvis man er meget sulten! Og så koster det kun 35 kr ekstra 👍🏼
Atmosfæren i restauranten minder meget om en amerikansk diner! Baren og køkkenet er placeret i midten af restauranten og man kan enten vælge at sidde i små hyggelige båse eller slås sig ned i baren.

Service var i top! Meget flinke og imødekommende tjenere. Vi blev endnu gjort opmærksom på, at der var halv pris på alle deres ribeye, selvom vi nu mere var til en burger 🙂 ventetiden var dog en smule lang i forhold til, at der ikke var så mange mennesker.

Plus

Stort udvalg af forskellige burgere. Gode mængde af mad! Man bliver mæt!! Man kan bestille dobbelt up til alle burgerne for kun 35 kr ekstra!

Minus

Lidt lang ventetid i forhold til mængden af kunder. Overstegte fritter

Relevant info

  • Adresse: Studiestræde 14, 1455 København K
  • Telefon: 20 15 14 84
Recommended Posts