Tommi’s Burger joint

Samlet bedømmelse

Tommi’s Burgerjoint startede i 2004 på Island og har siden hen spredt sig til flere forskellige europæiske byer. I Danmark ligger Tommi’s Burger joint i henholdsvis Kødbyen København, Lyngby og Århus. Burgerguiden besøgte for nylig deres restaurant i Kødbyen.

Restauranten passer godt ind i det hippe miljø i Kødbyen og tilbyder et hurtigt og prisvenligt måltid, hvor du for 94kr får en menu bestående af en valgfri burger, pommes frites og sodavand.

Stedet er relativt lille og indrettet med en disk ligefremme fra indgangen, hvorfra en medarbejder tager imod bestilling i bedste kantine stil. Der er nogle få højborde rundt om disken og et tilstødende lokale med lidt bænke og borde. Stedet er lidt koldt indrettet, med beton og klinker på gulve og vægge og udsmykket med nogle hippe billeder.

Bestillingen faldt på den klassiske cheeseburger, med pommes og en mayo. Efter kort ventetid bliver dit navn kaldt op og du kan hente en kurv med din bestilling i. På disken er der et tagselvbord af alverdens lækre dyppelse – super fed ide.

Briochebollen var rigtig lækker og passede perfekt som burgerbolle. Kødet havde en god stegeskorpe, desværre var bøffen ikke helt så stor som bollen, hvilket gjorde at man fik en del bidder uden kød i. Fyldet i burgeren bestod af et slattent stykke iceberg og en skive tomat, hvilket var ret intetsigende. Gør det ordentligt eller udlad det. Pommes friterne var sprøde, men minder rigtig meget om McD fritter.

En udemærket burger, men med masser af plads til forbedring. En større bøf og noget mere frisk og spændende fyld, samt hjemmelavede fritter havde gjort underværker.

Plus

Lækker bolle, kødet havde god stegeskorpe, en masse forskellig dyppelse til fri afbenyttelse

Minus

Bøffen var mindre end bollen, kedeligt fyld, industri pommes frites, kold indretning

Relevant info

  • Adresse: Høkerboderne 21-23, 1712 København V
  • Telefon: 33 31 34 34
  • Prisniveau: menu med burger, fritter og sodavand for 94kr
Recommended Posts