Madklubben Vesterbro

Samlet bedømmelse

Madklubben Vesterbro er kendt for god mad, til billige penge. Deres eneste burger på menukortet ligger dog lige under standarden, som de ellers så fint holder.

Det første man møder på Madklubben Vesterbro er en utrolig rar og behagelig betjening. Man føler sig hurtigt hjemme og velkommen. Atmosfæren er super hyggelig. På trods af, at restauranten er ret stor, formår de stadig at være opmærksom på alle gæster igennem hele aften.

Konceptet ved bestilling er, at man kan få en burger til 100 kr., og en dobbelt bøf for 50 kr. ekstra. Man kan i øvrigt tilkøbe sideorders, hvor valget naturligvis faldt på deres fritter til 35 kr. Burgeren i sig selv var lidt skuffende, når man ved, hvilken standard de normalt har. Man skulle selv bygge sin burger med salat og syltet agurk. Det kan være meget smart for den kræsne person. Vi synes dog det var lidt irriterende.

Brioche bollen var som den skulle være – det samme var bøffen. Fyldet var lidt kedeligt, og dermed manglede helhedsoplevelsen omkring burgeren. Den mindende i smagen om en Big Mac fra Mc Donalds. Udover det, var der for meget bitterhed i burgeren, da der både var jalapeños og syltet agurker.

Det var en fin burger til pengene, men til en samlet pris på 135 kr., var der klart andre burgere vi hellere ville have.

Plus

God service, god Big Mac lignende burger, billig til 100 kr., lækker omgivelser, gode billige cocktails til 65 kr. stk.

Minus

For meget bitterhed med jalapeño og syltet agurker på samme tid, fritter og dip var middel mådigt. Du skal selv bygge din burger, hvis du vil have salat og syltet agurk samt jalapeño med.

Relevant info

  • Adresse:
    Vesterbrogade 62, 1620 København
Recommended Posts