Bio Mio Organic Bistro

Samlet bedømmelse

Burgerguiden har besøgt økorestauranten BOB i kødbyen, Vesterbro.

 

BOB – BioMio Organic Bistro er en af de få økologiske restauranter i København. Økotitlen opnås kun, hvis alt hvad der anvendes i restauranten er økomærket.
Restauranten er lokaliseret i den ikoniske Bosch bygning i Kødbyen og gennemgik i starten af 2016 en større renovation af lokalerne og skiftede i den forbindelse navn fra BioMio til BOB. Indretningen er nydelig og restauranten har et åbent køkken, hvor man kan følge kokkene arbejde fra høje langborde, der indbyder til snak og hygge. I den anden ende af lokalet er der dog mulighed for mere privatliv, hvor man kan få sit eget private bord.

 

Burgerguiden ankom til frokost en rolig eftermiddag, hvor kun få gæster havde fundet vej til restauranten. Menukortet er simpelt og indeholder kun én slags burger, valget af mad var derfor ligetil.

 

Efter 20 minutters ventetid blev burgeren serveret. Portionsstørrelsen var ikke stor og tilbehøret bestod af enkelte små ovnbagte kartofler. Overordnet var burgeren velsmagende, men manglede en del elementer for at kunne hive oplevelsen op på et godkendt niveau. Bollen var lidt tør og kedelig, indholdet var lidt småkedeligt og der manglede fyld. Bøffen var velsmagende, men overstegt. Kartoflerne og den tilhørende sennepsmayo var kedelig og smagsløs – disse gjorde intet godt for oplevelsen. Alt i alt var det en skuffende oplevelse, selvom burgeren havde nogenlunde velsmag. At det hele er økologisk trækker bedømmelsen op på 3 stjerner

Plus

Økologisk, velsmagende tilbehør og bøf

Minus

Kedelige kartofler og dyppelse, tør bolle, lang ventetid, manglende fyld, lille portion, overstegt bøf

Relevant info

  • Adresse:
    Halmtorvet 19, 1700 København V
  • Facebook:
    https://www.facebook.com/bobbistrocph/
  • Prisniveau:
    Okseburger med ovnbagte kartofler: 160kr