The Spot Café – Rødovre Centrum

Samlet bedømmelse

I Rødovre Centrum findes et væld af caféer. Burgerguiden.dk besluttede sig for at kigge nærmere på mulighederne, og efter nogle overvejelser, valgte vi at prøve The Spot Café’s frokostburger.

Bestillingen foregik hos en medarbejder/tjener inde i selve caféen. Vi fik vores drikkevarer udleveret med det samme, og fandt dernæst et sted at sidde. Ca 10 minutter efter kom maden, hvilket var en meget fair ventetid. Måltidet indtages ude midt i “kolonaden”, hvor man må forvente en del mennesker omkring en, og dermed også en del støj.

Burgeren blev pænt præsenteret på en aflang tallerken, hvor hh. burger, fritter og mayo lå ved siden af hinanden.

The Spot Café har økologi i fokus, og derfor var både bolle, bøf og grøntsager økologiske.

Bollen var en øko-fuldkornsbolle, som var meget grov – men stadig blød, varm og fornuftigt ristet på indersiden. Stor cadeau The Spot Café for at have fokus på sundhed, uden at gøre det kedeligt. Bøffen var en 150 grams økologisk bøf, af hakket oksekød. Helt klart hjemmelavet, og passede fint til bollens størrelse. Saftig og godt krydret.

Fritterne var desværre bløde og melede, men dog brandvarme. De kunne helt sikkert have været sprøde, hvis blot de satte sig ind i, hvordan de blev tilberedt ordentligt. Meget ærgerligt.

Der er ingen tvivl om, at The Spot Café har fat i noget af det rigtige, men samtidig kunne vi også konkludere, at deres eksistensgrundlag, helt sikkert ikke er baseret på at tilbyde det perfekte burger-måltid. Ingen var helt mætte efter, og alle spiste op.

Et middelmådigt måltid, men dog til en meget fornuftig pris (60 kr, eks. drikkevarer)

Plus

Fokus på økologi

Meget prisvenligt måltid

Grov bolle – men stadig blød

Minus

Burger + fritter er ikke nok til at blive mæt af

Bløde og melede fritter

Triste omgivelser, ift. støj og generel menneskerend

  • Adresse:
    Rødovre Centrum 63, 2610 Rødovre
  • Telefon:
    36 73 19 93
Recommended Posts