Friends & Brgrs

Samlet bedømmelse

Friends & Brgrs er en kæde, som hidtil kun har været at finde i Finland. De har haft stor succes med 3 restauranter, og har nu valgt at ekspandere til Danmark. Friends & Brgrs’ koncept er, at alt er lavet fra bunden, og alle råvarer er af høj kvalitet. Bollerne bages hver morgen, og alle bøffer bliver produceret på stedet.

Vi fik burgeren serveret i en bolle, som mindede om en krydderbolle – meget blød, og en smule sød – på den gode måde! Vi valgte at bestille burgeren med dobbelt bøf. Den blev serveret med to saftige bøffer, som var meget magre og perfekt krydret.

Friends & Brgrs reklamerer med, at alle fritter steges over 3 gange, for at de bliver optimalt sprøde. Det var de nu også, men desværre havde de ikke fået nok salt, og der var i øvrigt ikke mange af dem i kurven.

Mængden af fyld var fornuftig. Der var en god balance mellem det salte, sure, søde og stærke. Pico de gallo’en gav en dejlig stærk og anderledes smag, som vi ikke har smagt før i en burger.

Selve restauranten mindede meget om et typisk fastfoodsted. De tog imod bestillingen ved en skranke, hvorefter man fik en buzzer som ringede når ens mad var klar. Personalet var dog meget smilende, hvilket altid trækker op.

Hos Friends & Brgrs får du et kvalitetsmåltid, som dog er i den høje prisklasse. Alene burgeren koster omkring 100 kr, og dette er uden tilbehør. En person af normal størrelse vil ikke blive mæt, medmindre burgeren bestilles med dobbelt bøf og fritter. Dermed ender prisen med at blive alt for høj, når omstændighederne tages i betragtning. Burgeren på alle billeder er deres “Chipotle Burger”.

Plus

Gode råvarer af høj kvalitet, enorm meget smag i burgeren, mange forskellige muligheder for sammensætning af burgeren, og et generelt stort og spændende udvalg af burgere.

Minus

En smule dyrt i forhold til mængden. En fuldvoksen mand bliver ikke mæt af en dobbelt bøf menu. Man får ikke ligeså mange fritter som vist på hjemmesiden. Stedet minder lidt for meget om et typisk fastfoodsted, hvilket ikke klæder dem, når man kigger på deres pris og produkt.

Recommended Posts