Sliders

Samlet bedømmelse

Dato: 18-06-2016

I 2014 åbnede Restaurant Sliders på hjørnet af Nørrebrogade og Peblinge Dossering, med udsigt til søerne og Dronning Louises Bro.

Konceptet bag restauranten er, som navnet antyder, de populære amerikanske miniburgers. Til forskel fra den klassiske amerikanske version af sliderburgeren, tilbyder Sliders 10 forskellige burgere, heraf 9 faste og 1 månedens burger, som alle er komponeret med usædvanlige ingredienser, såsom “Braiseret svin i hvidvin med syltet rødkål, chili, æble, hvidløg, ingefær og valnødder”.

Burgerguiden ankom en lørdag aften, hvor mange andre burgerglade mennesker havde fået samme idé. Bestillingen foregår på bedste kantine manér, hvor man stiller sig i kø ved en skrank og venter på sin tur. Dette vil måske trække ned hos nogle, men det passer godt ind i konceptet og betjeningen gik glidende. Indretningen hos Sliders er smagfuld og gennemført. Stedet er indrettet med langborde, hvor man sidder sammen med andre og højborde ved vinduerne, hvorfra man kan kigge ud på søerne. Det er altså ikke muligt, at sidde overfor hinanden ved et mindre bord, hvis man skulle ønske lidt privacy..

En menu koster 119,- og indeholder 3 burgere efter eget valg, pommes frites og dyppelse. Skulle man ønske at supplere med flere burgers, koster de 45,- stk.

Efter kort ventetid blev burgerne serveret på en fin bakke. Præsentationen var flot og igen meget gennemført. Stort set alle burgerne var super lækre og de sjove smagssammensætninger fungerede rigtig godt. Man skulle ikke tro, at kød, jalapeno dressing, jordbær og rugbrødscroutoner ville passe sammen i en burger, men det gjorde det i høj grad! En enkelt af burgerne var lidt tør, men ellers sad de alle lige i skabet. Kødet var stegt godt, hvilket kan være en udfordringer grundet deres lille størrelse. Pommes fritterne kunne have været mere sprøde og dippen (trøffelmayo) mere spændende. Milkshaken var en anelse vandet, men smagen var rigtig god. Portionstørrelsen var god og prisen ligeså.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor man har lyst til, at komme tilbage igen for at prøve flere spændende sliders.

Plus

Usædvanlige smagssammensætninger, men det fungere rigtig godt og gør burgerne mere spændende. Kødet var, på trods af størrelsen, godt stegt. Brødet til bollerne smager godt og passer godt til burgerne. Mulighed for at prøve 3 forskellige burgere. God placering. God og hurtig betjening.  Fin portionstørrelse og god pris

Minus

Milkshakes var lidt vandede, men smagen var god. Ikke mulighed for at sidde ordentligt, enten ved højborde, hvor man sidder ved siden af hinanden og kigger ud eller ved store fællesborde. Pommes frites og dip kunne være bedre.