Cafe Oscar

Samlet bedømmelse

Tæt ved Amalienborg ligger Cafe Oscar. Cafeen er velbesøgt og har et bredt udvalg af mad og drikke. Stedet er velbesøgt og i weekenderne er det en god idé, at reservere et bord, hvis man er en større gruppe. Cafeen er indrettet i klassisk dansk stil, stemningen er høj og personalet er i professionelle og imødekommende.

 

Caféen byder på 4 forskellige slags burgere; Original, BBQ, favorit og vegetar. Prisen for en burger med pommes frites og chilimayo ligger på 129-135kr.

 

Valget faldt på den klassiske Original Oscarburger med dertilhørende pommes frites og chilimayo. Selvom stedet var fyldt på besøgstidspunktet var ventetiden kun omkring 15 minutter. Præsentationen af burgeren stod meget skarpt, med en æstetisk flot burger, serveret på et skærebræt med en lille friturekurv med pommes frites i.

 

Indholdet i burgeren var rigtig godt, her manglede ikke noget og alle ingredienserne var friske. Bøffen var desværre ret tør og smagsløs, hvilket gik meget ud over den samlede oplevelse. Bollen bar præg af, at være hjemmelavet og den var flot udført. Desværre var den næsten for luftig og uden noget saft fra kødet, blev oplevelsen heraf ligeledes tør.

Pommes fritterne var håndskårne, sprøde udenpå og bløde indeni – skønt. Chilimayo’en smagte rigtig godt dertil.

 

Man sad derfor tilbage med en fornemmelse af, at alt var gjort rigtigt, men fordi at kødet var tørt og smagsløst, forblev den samlede oplevelse noget tør og en smule kedelig i smagen.

Plus

Gode ingredienser, gode pommes frites og mayo, god størrelse, flot præsenteret og fornuftig pris

Minus

Bøffen var tør, hvilket trak hele smagsoplevelsen ned

Relevant info

  • Adresse: Bredgade 58, 1260 København
  • Telefon: 33 12 50 10
Recommended Posts