Grisen

Samlet bedømmelse

Burgerguiden besøgte en eftermiddag i august grillbaren Grisen på Nørrebro. Grillbaren er kun lidt over et år gammel, men har allerede fået en del opmærksomhed. Bag konceptet står Umut Sakarya, som sammen med René Dif, vandt Masterchef – Mig og min Kok. Grillbaren byder på retter som bøfsandwich, hotdogs og andre klassikere, der normalvis serveres i en pølsevogn. For nylig tilføjede Grillbaren så en jumboburger til menuen, hvorfor Burgerguiden naturligvis måtte lægge vejen forbi.

Stedet er ikke særlig stort, men er hyggelig indrettet og havde en smilende tjener bag skranken.  Bestillingen lød på 2 Jumboburgere med ost og bacon, pommes frites og 2 Beast Bøfsandwich. Prismæssigt ligger selve burgerne i den lave ende, men med det obligatoriske tilbehør som ost, bacon og pommes frites, ryger prisen alligevel en kategori op. Drikkevarerne lå dog til den dyre side, hvor en flaskeøl koster 55kr.

Efter små 10 minutter blev maden serveret. Præsentationen af jumboburgeren var lidt til den skuffende side. Når man kalder en burger for Jumbo, forventes en vis størrelse.. Selve burgeren var ikke særlig stor og når man løftede låget, gemte der sig en minibøf indeni! Bøffen havde næsten slider størrelse og fyldte knap halvdelen af burgeren, hvilket betød at få mundfulde indeholdt kød. Dette er i vores øjne under alt kritik og trak hele oplevelsen ned. Selve smagen (når man fik bøf med) var udmærket og ligeså hvad angår fyldet. Pommes fritterne var godkendt og chilimayoen havde god styrke og smag. Hvad angår Jumboburgeren, var vi svært skuffede.

Bøfsandwichen sad til gengæld lige i skabet. Stor, prominent, druknet i brun sovs – lige som det skal være! Alt ved denne servering spillede og hev den samlede oplevelse betydeligt op. Var det ikke for bøfsandwichen, var anmeldelsen højst endt på 3 stjerner.

Plus

Gode boller, kød godt stegt, god betjening, hurtig servering, udmærket pommes frites og mayo, bøfsandwich

Minus

Jumboburgeren var lille og kedelig hvad angår fyld. Bøffen var meget lille og passede slet ikke til størrelsen af bollen. Høj pris for drikkevarer

Relevant info

  • Adresse:
    Fredensgade 5, 2200 København N