Hard Rock Cafe – Rådhuspladsen

Samlet bedømmelse

Hard Rock Cafe Rådhuspladsen blev besøgt en varm sommerdag. Forventningerne til den kendte cafe var høje – burgeroplevelsen var derimod lidt skuffende.

Så snart man træder ind i lokalet, kan man mærke den amerikanske stemning. Indretningen, musikken, servicen og den generelle atmosfære.

Menukortet hos Hard Rock Cafe, er lavet således, at de har en “lokal burger”, som også er deres signatur burger. Her bliver man dog lidt overrasket. Bollen er af solsikkerugbrød, som svarer til den slags, man kan købe for 5,50 kr. i Netto. Det var heller ikke ristet ordenligt. Bøffen og kreativiteten omkring fyldet var dog ret god. Fritterne var super lækre, og de tilhørende dips var også virkelig gode.

Vi mener bestemt, at det er nævneværdigt, hvis en burger serveres i rugbrød. Det kulminerede derfor, da vi fik denne serveret, uden at blive gjort opmærksom på det af tjeneren.

Helhedsoplevelsen var ellers super god, og det er et sted man gerne vil give en chance til – dog bare ikke den samme burger.

En anden burger, havde nok trukket karakteren højere op, men dette var nu deres signaturburger.

http://www.hardrock.com/cafes/copenhagen/da/

Plus

Bøffen var blandet okse og svinekød i lokal burgeren, hvilket var virkelig lækkert krydret og veltilberedt. Fyldet var godt, innovativt og lækkert. Servicen er helt i top!

Minus

Det engelsk talende personale kan give lidt kommunikations barrierer. Bollen var 2 billige skiver rugbrød, der ikke var ristet nok. Man måtte ikke sidde udenfor, da det var gråvejr og personalet var bange for at det vil regne og man derfor ville kræve måltidet gratis, hvilket lugter lidt for meget af den Amerikanske kultur, som vi ikke har herhjemme.

Recommended Posts