Co-Ma – De Fire Årstider

Samlet bedømmelse

Midt på halmtorvet ligger De Fire Årstider, som hører under Co-Ma, der huserer flere restauranter rundt omkring København. Vi blev vel modtaget af den eneste tjener, der var til at styre hele butikken.

De Fire Årstider tilbyder klassiske café-retter, herunder to slags burgere, hvor en af dem er med steak, og den anden er med almindelig hakkebøf. Vi bestilte dén med hakkebøf, som også er deres signaturburger. Prisen ligger i den fornuftige ende (under 100 kr), men serveres dog uden tilbehør. Dette kan tilkøbes for 45 kr ekstra.

Burgeren blev serveret på et skærebræt, sammen med fritter og tilbehør. Flot, indbydende og rustikt.

Fritterne bar præg af at være hjemmelavet. Brandvarme og sprøde. To slags dip, som helt sikkert var hjemmelavet. Chilimayo og aioli. Fritterne havde en lille eftersmag af kanel, hvilket dog var lidt underligt.

Burgeren var yderst præsentabel, og havde en fornuftig mængde fyld . Bøffen var perfekt stegt, og var på ca. 200 gram, som hverken er for meget eller for lidt. Overordnet manglede burgeren dog smag, og var lidt kedelig i det. Ventetiden på maden var 20 minutter, hvilket er acceptabelt. Vi fik dog først drikkevarerne da maden var klar, hvilket skyldtes, at tjeneren havde glemt os. Ærgerlig fejl.

Hvis man er til en solid burger, og samtidig vil skylle den ned med en fornuftig cocktail, er Co-Ma helt sikkert værd at besøge.

Plus

Saftig bøf, sprøde fritter, god dip, lækker brioche bolle, venlig betjening

Minus

Drikkevarerne blev serveret alt for sent. Burgeren manglede smag, og fritterne havde en underlig eftersmag af kanel.

Recommended Posts