Grillen Burgerbar

Samlet bedømmelse

I anledningen af lanceringen af Grillen Burgerbars nye koncept, i juni 2016, valgte Burgerguiden at aflægge besøg. Det nye koncept går i alt sin enkelthed ud på, at brugerne fremover vil være lavet af råvare af højere kvalitet. Med indførelse af bedre råvare, følger der en prisstigning fra 69,- til 79,- for en frokostmenu og fra 89,- til 109,- om aftenen – dette er inklusiv burger, pommes og dyppelse!

Grillen Burgerbar blev grundlagt i 2009 på Nørrebrogade og har i dag tre restauranter i København og én i Århus. Konceptet bag Grillen Burgerbar er, at bidrage til den tiltagende burgertrend ved at levere kvalitets burgere til en overkommelig pris. Følgende anmeldelse blev foretaget på Grillen Burgerbar Nørrebro.

I forbindelse med lanceringen af det nye konceptet, kørte Grillen med en kampagne, hvilket betød, at restauranten havde ualmindeligt travlt. Af disse grunde, er det besluttet, at være mere tolerant overfor ventetider, personlig service, atmosfære mm.

Grillen Nørrebro er delt op i en kælder og en første etage. Vi blev henvist til et bord i kælderen. Indretningen af restauranten passer godt til en burgerrestaurant med dæmpet belysning, cafesofaer og nedhængende glødelamper. Tjeneren var, på trods af travlhed, smilende og tog godt imod os.

Valgte af burger faldt på Treat Me Good (Cheeseburger m. løgring), Fully Loaded (Bacon Cheeseburger m. karameliserede løg) og en The Pablo Project (Cheeseburger m. syltede rødløg og stegt jalapenos). Hertil blev der valgt Curly Fries og Crinkle-cut Fries, med Aioli og Chilimayo.

Første indskyldelse efter burgerne blev serveret var, at de var skrumpet i størrelse ift. de gamle og velkendte Grillen burgere. Dette gør dog ingenting, da burgerne stadig er fornuftig af størrelse og råvare af højere kvalitet altid er velkomment. Samtlige burgere var desværre kolde ved servering, hvilket gik ud over den samlede oplevelse. Dette skyldes sandsynligvis, at de havde meget travlt. Burgerne var til gengæld godt komponeret. Indholdet var passede sammen og var velsmagende. Bøffen var dog lidt tynd og derfor var stegningen ikke særlig spændende. Her er der mulighed for at tilkøbe en ekstra bøf, hvilket kan anbefales – selvom det ikke giver samme oplevelse og mulighed for en bedre stegning, som én stor bøf ville. Bollen var luftig, men uden at være tør og passede godt til resten. Pommes fritterne bag præg af, at det er købe pommes frites, som har været en tur i frituren. særligt var Crinkle-cut fritterne, foruden at de var kolde, også bløde, smagsløse og minder mest om dem man kan købe på frost i supermarkedet. Disse hev den samlede oplevelse ned. Både aioli og chilimayo var velsmagende.

 

Alt i alt en god oplevelse, hvor man ikke kan forvente meget mere til prisen. Burgerne var velsmagende og velkomponeret. Pommes fritterne var desværre kedelige.

 

 

Plus

Velsmag. Fyldet passede godt sammen. Dyppelsen. Prisen

Minus

Kedelige pommes frites. Lille bøf.