YOBurger

Samlet bedømmelse

YOBurger er den første af sin slags, og ligger midt inde på Strøget – tæt på alt. Deres lokale er ikke vanvittigt stort, og der er ofte kun én medarbejder til, både at lave mad, og tage imod ens bestilling. Der er ca. 8 siddepladser, så ved aftensmadstid må man forvente at skulle tage burgeren med sig. Der bliver spillet meget højt musik indenfor, og det er derfor ikke et sted til dybe samtaler.

YOBurger har én burger, som kan bestilles som Single eller Double. Dertil kan man “pimpe” burgeren med forskellige ekstra ingredienser, f.eks. spejlæg, blåskimmelost, etc. Man har også mulighed for at bestille en menu, hvor man får en dåsesodvand og tynde, sprøde fritter til. Dip tilkøbes ved siden af for 10 kr, hvilket efterhånden er prisen de fleste steder.

Selve burgeren fremstår flot og appetitlig.  Bollen vendes i smør, inden den bliver ristet. Bollen er blød og lækker i sin konsistens, og det fungerer godt, at tilføre smør på indersiderne. Bøffen er saftig og lækker, men kunne være større. Endvidere har burgeren et par grønne skiver salat, tomat samt deres “secret sauce”, som er så secret, at det ikke er til at sige, hvad den består af. Den smager dog fantastisk.

En enkelt burger er ikke nok til at blive mæt, og man må derfor forvente at skulle købe to, for at blive mæt. Dermed ender prisen på næsten 140 kr, og dette er uden tilbehør og drikkevarer. Stedet taget i betragtning, så er det alt for dyrt, når man samtidig ikke har mulighed for, at spise indenfor.

Selve smagsoplevelsen er der dog ikke en finger at sætte på, og hvis de tilføjede 100 gram kød mere i standardbøffen, ville de være meget tæt på topkarakter.

Plus

Saftig bøf, smørstegt bolle, secret sauce, præsentabel burger

Minus

Høj musik indenfor, få siddepladser, ingen alkohol, høj pris, hvis man vil blive mæt.

Recommended Posts