Warpigs

Samlet bedømmelse

Warpigs ligger i kødbyen, og kalder sig en Brewpub. Warpigs er startet af Bryggeriet 3Floyds og Mikkeller. I deres ånd, har de naturligvis over 20 forskellige øl på fad samt 14 forskellige flaskeøl. Om onsdagen har de burgerwednesday. Vi besluttede os for at kigge nærmere på dette koncept.

Når man træder ind hos Warpigs, er man fra start meget forvirret. Der render masser af tjenere rundt, men de virker ikke særlig villige til at hjælpe. Vi spurgte en tjener, hvor man skulle bestille, hvorefter vi blot blev peget i en retning. Selv efter tjenerens hjælp, var vi stadig i tvivl. Det fungerer dog sådan, at man bestiller ét sted, henter sin mad et andet sted, og sine drikkevarer et tredje sted. Det er meget ustruktureret og fungerer ikke særlig godt. Når man har hentet sine drikkevarer, stiller man sig op og venter pænt på sin mad. Man får ikke et nummer, og de råber heller ikke højt når manden er klar. Det spiller ikke særlig godt, når man sidder udenfor, da man hele tiden er nødt til at gå ind og tjekke, om ens mad er færdigt.

Warpigs har én burger og én slags tilbehør – løgringe. Løgringene er hjemmelavet, og de har ikke holdt igen med peberkværnen. Faktisk smagte løgringene primært af friture og peber.

De har 4 slags dressinger, som man selv hælder ud på bakken. Alle 4 var meget vandede, og var formentlig ikke tiltænkt som dip til tilbehør.

Burgeren serveres med to, små bøffer, som var stablet ovenpå hinanden. En stor del af bollen var ikke berørt af hverken kød eller dressing, og man var derfor nødt til, selv at sidde og rykke rundt på det. Bøvlet.

Selve smagen var egentlig fin, og bøfferne er lavet af kød, de selv hakker, og smagte rigtig fint.

Den dårlige struktur samt manglende service trækker dog gevaldigt ned.

Plus

Kæmpe udvalg af gode øl på fad – 150 kr for burger, tilbehør og 40 cl god øl. Friskt kød, som de selv hakker.

Minus

Ustruktureret bestilling og betjening, flabede tjenere, dårlig sammensætning af burgeren, tabt peberkværn i løgringe-dejen

Recommended Posts