Cocks and Cows (2200)

Samlet bedømmelse

Cocks and Cows har efterhånden slået sig fast som en af de helt tunge drenge i burgerbranchen. De har vundet adskillige priser, og har senest i 2016 fået prisen “Byens bedste Burger” fra aok.dk. Forventningen for at få et solidt måltid var derfor meget høj, da vi trådte op i Cocks and Cows’ helt nye lokaler på Ravnsborggade 14.

Indretningen af deres seneste  restaurant er stilren og lys. Bordene er rustikke, og stemningen indenfor er rigtig god. Mange af tjenerne taler engelsk, hvilket egentlig er hyggeligt nok, men dog kan blive en udfordring for nogen kunder.

Konceptet hos Cocks and Cows er at burgeren bestilles separat. Tilbehør + dip købes ved siden af. Man ender på en ret høj pris (150-170 kr), når man både bestiller burger og tilbehør plus dip, hvilket endnu engang er med til, at ens forventninger er høje.

Cocks and Cows har et fornuftigt udvalg af drikkevarer, herunder forskellige øl, cocktails, milkshakes og sodavand.

Selve burgeren præsenteres rigtig flot. Bøffen udstråler, at den er stegt på den helt rigtige måde, og man kan tydeligt se og smage, at kødet er af høj kvalitet.

Vi bestilte burgeren i deres klassiske hvidt-brøds bolle, som var lidt til den tørre side. Man havde mest af alt lyst til, at fjerne overbollen, da det hurtigt blev for meget brød.

Vi bestilte deres “månedens burger” med løgringe, og deres Cheese and Smoke, som er en af de mest populære burgere på kortet. Vi begge savnede dog wow-effekten, og oplevelsen bar mest af alt præg, at et middelmådigt måltid. Deres tilbehør var ligeledes i den kedelige ende, og deres twister fries mindede lidt om dem, du kan få til 10 kr i netto.

Plus

Mør og saftig bøf, god betjening, gode valgmuligheder indenfor alle kategorier

Minus

Høj pris, tør bolle, manglende smag, krav om at kunne tale og forstå engelsk for at kunne bestille.

Recommended Posts