Burgerklubben

Samlet bedømmelse

Samlet bedømmelse

Burgerklubben så dagens lys i starten af 2015, og ligger tæt på Nørrebros runddel – få meter fra The Bronx Burger. Denne del af Nørrebro har få cafémuligheder, så et spisested mere af denne slags er derfor helt på sin plads.

Indretningen er ret mørk og dyster, og de har kun 4 udendørs siddepladser. På en sommerdag er det lidt ærgerligt at sidde indenfor og spise.

Burgerklubben drives af selverklæerede burgerelskere. Deres menukort bærer præg af, at inspirationen er hentet fra især kæden Halifax. Konceptet er bygget op på præcis samme måde, og hver eneste burgerkombi virker velkendt – fra førnævnte kæde.

Vi bestilte en mexicansk og en spicy bernaise. Den mexicanske burger blev serveret i deres “palæo”-bolle, som bestod af to portobello svampe, hvilket var en fin mulighed, men dog lidt kedelig i smag og konsistens. Bernaiseburgeren blev serveret som en normal burger med ketchup og sennep plus en ordentlig klat bernaise. Kombinationen var lidt underlig. Løgringe som tilbehør er en normalt lækkert, men de var meget kedelige, både i smag og konsistens. Helt klart ikke hjemmelavet. Deres Nachos var til gengæld sprøde og havde en fornuftig smag. Bøfferne var lavet af halalkød, hvilket som udgangspunkt ikke er et problem, men de var meget tørre. Vi kunne ikke få en øl til burgeren, da de ikke serverer alkohol. Prisen er 89 kr for burger, fritter og dip, hvilket i særdeleshed er i den fine ende.

Plus

Lav pris, god guacamole, gode valgmuligheder ift. burgerkombi, tilbehør og dip. Flot præsenteret på tallerkenen

Minus

Tør bøf, ingen servering af alkohol, kedelige løgringe

Recommended Posts