Nose2tail – The Diner

Samlet bedømmelse

Samlet bedømmelse

Dato: 03-11-2013

Tidligere anmeldelse

Denne anmeldelse er lavet af tidligere Burgerguiden ejere og indeholder derfor ikke uddybende tekst omkring oplevelsen

Plus

Rigtigt mange gode takter: flere interessante burger-varianter, hvortil man selv kan vælge tilbehør. Fritterne var tilpas sprøde, og bollen tilpas blød. Gode, hjemmesyltede agurker. Fornuftigt prisniveau.

Minus

Bøffen er som sædvanlig det vigtigste delelement. I følge menukortet er den lavet af fint økokød, og det betvivler vi ikke…..men det ændrer ikke på, at vi syntes, den manglede smag og var lidt lille/tynd. Vi savnede også lidt salt på fritterne. Vi lader en dør stå på klem for en højere karakter i fremtiden, når vi har haft tid til at prøvesmage nogle af stedets andre burgers.