Cock’s & Cows Gammel Strand

Samlet bedømmelse

Dato: 09-04-2014

Tidligere anmeldelse

Denne anmeldelse er lavet af tidligere Burgerguiden ejere og indeholder derfor ikke uddybende tekst omkring oplevelsen

Plus

Nye, større lokaler (meget tæt på de gamle) i 2013, med mulighed for udeservering. Tidligere topscorer, men nu nedgraderet til 4 stjerner. Cock’s & Cows er et gennemført burgersted, der leder tankerne hen på en “american diner”. Her er adskillige spændende varianter at vælge mellem – vi har prøvet de fleste, og de har alle været meget velsmagende. På billedet ses deres herreburger ‘The Governator’, et prangende udstyrsstykke og en stensikker mavepine! Cock’s & Cows holder desværre ikke længere helt det høje niveau, som de i sin tid åbnede med, men serverer dog stadig ganske hæderlige burgers!

Minus

Fritterne er gode, men mange af dem er stadig nogle små stumper, som kun kan komme ned i den lidt overpriced dip, hvis man medbringer pincet. Det generelle prisniveau er en smule for højt: En burger med fritter, dip og cola, nærmer sig faretruende hurtigt 200 kr. Langsom service ved seneste besøg, indtil vi var NÆSTEN færdige med maden: Så kunne det faktisk ikke gå hurtigt nok med at få tallerkenerne ud.